ΕΛΛΑΔΑ

Κατηγορεί τον πατέρα της ότι βίαζε τα παιδιά της

Κατηγορεί τον πατέρα της ότι βίαζε τα παιδιά της
Δεν μπορεί να χωρέσει σε ανθρωπινό νου το απίστευτο οικογενειακό δράμα στο Αγρίνιο...

Δεν μπορεί να χωρέσει σε ανθρωπινό νου το απίστευτο οικογενειακό δράμα στο Αγρίνιο. Οι αποκαλύψεις μιας μητέρας που κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ο 66χρονος πατέρας της βίασε τα παιδιά της και εγγόνια του έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Η μητέρα σε απόγνωση αποκάλυψε στους αστυνομικούς όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της αρρωστημένης υπόθεσης. Η ίδια δήλωσε μάλιστα πως και η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Θύματα της απίστευτης ιστορίας τα δυο ανήλικα παιδιά της γυναίκας, ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων και ο 10χρονος αδελφός της, που η μητέρα εμπιστεύτηκε στον παππού τους επειδή εργαζόταν.
Τα άτυχα παιδιά έμειναν στο σπίτι του αδίστακτου παιδεραστή παππού τους σε ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο, για αρκετά μεγάλο διάστημα. Σε αυτό το διάστημα ο σάτυρος 66χρονος ασελγούσε σχεδόν καθημερινά στα ανυπεράσπιστα εγγόνια του.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, τα παιδιά της παραπονέθηκαν ότι ο παππούς τα «πείραζε» και τα πονούσε. Εκείνη κατάλαβε τι είχε συμβεί, αφού και η ίδια είχε βιώσει πριν από χρόνια έναν ανάλογο εφιάλτη κι έτσι μετέφερε το κοριτσάκι στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου αποδείχτηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Η μάνα κατέφυγε στην Αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατέρα της.

Ο παππούς «τέρας» αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή που παρέλαβε την δικογραφία για την συγκλονιστική υπόθεση, αλλά προς το παρόν παραμένει ελεύθερος αφού το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο. Όποια και αν είναι όμως η απόφαση του Δικαστηρίου, οι πληγές στις ψυχές των άτυχων παιδιών δύσκολα θα θεραπευτούν.