ΕΛΛΑΔΑ

Δρομολόγια ΟΑΣΘ: Ποια εκτελούνται και ποια όχι σήμερα, Τετάρτη 11/01/2017 (ΛΙΣΤΑ)

Δρομολόγια ΟΑΣΘ: Ποια εκτελούνται και ποια όχι σήμερα, Τετάρτη 11/01/2017 (ΛΙΣΤΑ)

ΟΑΣΘ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω της κακοκαιρίας έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, σε 208 ανέρχονται τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ που κυκλοφορούν - με σχέδιο εκτάκτου ανάγκης - από τις 5:00 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, 44 εκ των οποίων με αντιολισθητικές αλυσίδες, σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης.

Όπως τόνισε, οι καιρικές συνθήκες στην πόλη θα είναι αυτές που θα ρυθμίσουν και την κυκλοφορία των αστικών.

Η χιονόπτωση, πάντως, που ξεκίνησε εκ νέου περί τις 10:00, δεν προοιωνίζεται θετική για την κυκλοφορία των λεωφορείων και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Σε περίπτωση που επιδεινωθεί για τα καλά ο καιρός, τότε θα πρέπει τα οχήματα να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια και να μπουν οι αλυσίδες, προκειμένου να κινούνται με ασφάλεια», είπε ο κ. Στεφανίδης, προαναγγέλλοντας - σε αυτή την περίπτωση - καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Δεν διεξάγονται και σήμερα δρομολόγια σε 13 γραμμές που εξυπηρετούν 20 περιοχές του νομού.

Μεταξύ άλλων, δεν γίνονται τα δρομολόγια σε:

Άνω Πόλη,

Συκιές,

Ευαγγελίστρια,

Πολίχνη,

Μετέωρα,

Πεύκα,

Φίλυρο,

Καλλιθέα,

Ν. Μηχανιώνα,

Αγία Τριάδα,

Ν.751 Πανόραμα,

Τοπικό Πανοράματος,

Λιβάδι- Περιστερά,

Αγ. Αντώνιο - Μονοπήγαδο,

Αρδαμέρι,

Νικόπολη,

Ξηροχώρι,

Μεσήμβρια.

Ο κ. Στεφανίδης διευκρίνισε ότι για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν σήμερα έχει γίνει προμήθεια ειδικού υγρού από τη Γερμανία, προκειμένου να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασαν χθες 60 οχήματα στο υδραυλικό σύστημα των θυρών, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ακινητοποιήθηκαν 25 αστικά εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Στη Σχολή Δικαστών, στην Καλαμαριά ακινητοποιήθηκαν τέσσερα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα

Στο μεταξύ, πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, όπου ήδη το έχει «στρώσει», με την κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους να διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Το θερμόμετρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έδειχνε νωρίτερα -4 βαθμούς Κελσίου!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Σχετικές ειδήσεις