ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανές επεισόδιο βίας: Φοιτήτρια καταγγέλει λέκτορα για ξυλοδαρμό

Πρωτοφανές επεισόδιο βίας: Φοιτήτρια καταγγέλει λέκτορα για ξυλοδαρμό

Η φοιτήτρια βρέθηκε σε άθλια κατάσταση μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, την περασμένη Πέμπτη (02/02), όταν φοιτητές και καθηγητές βρήκαν την 20χρονη μπροστά σε ασανσέρ του Πανεπιστημίου, αιμόφυρτη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, να φωνάζει σε βοήθεια.

Όπως καταγγέλει η ίδια, υπαίτιος για την κατάστασή της, ήταν ένας 50χρονος λέκτορας σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Φεύγοντας από το νοσοκομείο, η 20χρονη πήγε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του διδάσκοντα, τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε.

Πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.

Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον τής φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.

Σχετικές ειδήσεις