ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Είδηση – «βόμβα»: Δείτε τι θα αλλάξει σε λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας

Προσοχή! Είδηση – «βόμβα»: Δείτε τι θα αλλάξει σε λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας

Η είδηση μας αφορά όλους! Προσοχή από την Πέμπτη, κάτι αλλάζει στο κέντρο της Αθήνας!

Τέσσερις δρόμοι στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, δίνονται από την Πέμπτη (22/06/2017) στους πεζούς, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων.

Πρόκειται για τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Νικίου, Πολυκλείτου και Βλαχάβα, με την πεζοδρόμηση των οποίων ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του έργου, στο πλαίσιο της αποκατάστασης του εμπορικού τριγώνου και της ανάδειξής του σε πρότυπο.

«Πρόκειται για τέσσερις δρόμους που ενώ είναι θεσμοθετημένοι πεζόδρομοι, έως σήμερα παρέμεναν πεζόδρομοι μόνο στα χαρτιά» τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι μία πρώτη παρέμβαση του δήμου, «με στόχο τη μετατροπή του Εμπορικού Τριγώνου σε τρίγωνο - πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι».

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τις 22 Ιουνίου δεν θα μπορούν πλέον να στρίβουν αριστερά από την οδό Πραξιτέλους προς τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Βύσσης και Νικίου. Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση των οχημάτων από το Σύνταγμα και τη Σταδίου προς την οδό Αθηνάς, μπορεί να γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως, Καραγιώργη Σερβίας και Σοφοκλέους.

Σχετικές ειδήσεις