ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός τουρισμός: Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις αν δικαιούσαι δωρεάν διακοπές!

Κοινωνικός τουρισμός: Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις αν δικαιούσαι δωρεάν διακοπές!

ΟΓΑ Κοινωνικός τουρισμός: Η διοίκηση του ΟΓΑ (www.oga.gr) έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr – ηλεκτρονικές υπηρεσίες – Αγροτική Εστία- κληρωθέντες δικαιούχοι) για τα προγράμματα του Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού, των 4ήμερων εκδρομών και των εισιτηρίων θεάτρου.

Περιθώριο παραλαβής δελτίων υπάρχει για τους δικαιούχους μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Μετά την ημερομηνία αυτή, και ειδικότερα από 15 Σεπτεμβρίου και μετά, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ΛΑΕ/ΟΓΑ 2017, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.

Ειδικά για τα προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, οι κληρωθέντες πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την Επιβεβαίωση Κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους.

Στη συνέχεια πρέπει να εισέρχονται, οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προσέλευσή τους στο κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου οι δικαιούχοι να παραλάβουν, από οποιοδήποτε ΚΕΠ, τα δελτία τους, στα οποία θα εκτυπώνεται και η επωνυμία του καταλύματος όπου έγινε η κράτηση.

Ο κατάλογος με τα τουριστικά καταλύματα που έχουν συμβληθεί φέτος με τον ΟΓΑ θα αναρτηθεί σήμερα (01/08/2017) στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε αν είστε στους κληρωθέντες

Σχετικές ειδήσεις