ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία - Χαμός στη Λάρισα: Παράπονα για μια «τριτοκοσμική» συναυλία στο Αλκαζάρ

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία - Χαμός στη Λάρισα: Παράπονα για μια «τριτοκοσμική» συναυλία στο Αλκαζάρ

Η βραδιά ήταν πολλά υποσχόμενη για όσους βρέθηκαν χθες Πέμπτη (07/09) στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία τριών μεγάλων κυριών της ελληνικής μουσικής, της Μαρινέλλας, της Ελένης Βιτάληκαι της Γλυκερίας.

Οι τρεις σπουδαίες τραγουδίστριες ταξίδεψαν νοσταλγικά τον κόσμο σε άλλες εποχές, μέσα από μεγάλες επιτυχίες. Περίπου 5.000 θεατές τραγούδισαν μαζί τους πασίγνωστα τραγούδια.

marinella1
marinella3

Όμως δεν έλειψαν τα παράπονα για μια «τριτοκοσμική» από οργανωτικής πλευράς, συναυλία, όπως σημειώνει το kosmoslarissa.gr.

Η εξέδρα με την ορχήστρα και τους καλλιτέχνες, σχεδόν κρυμμένη, τοποθετημένη στον στίβο του πετάλου, μακριά από τα γκολ ποστ και κοντά στα κάγκελα. Οι προβολείς σβηστοί, φωνές διαμαρτυρίας στις εισόδους, ο κόσμος στοιβαγμένος στα τσιμέντα, χωρίς καν ελεύθερους διαδρόμους διέλευσης, ακόμα και οι σκάλες ήταν απροσπέλαστες.

Η ορατότητα για τους μισούς θεατές περιορισμένη έως μηδαμινή, καθώς αναγκάστηκαν να απλωθούν στις άκρες των κερκίδων, στα σκοτάδια, χωρίς να βλέπουν ποιος τραγουδάει, πληρώντας όμως και εκεί εισιτήριο 15 ευρώ.

Η Γλυκερία, συμπήρώνει το δημοσίευμα, «απολογήθηκε» από μικροφώνου: «δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε την εξέδρα πιο πίσω για να βλέπουν όλοι», αλλά ήταν αργά.

Δείτε βίντεο από το postlarissa.gr:

Εν τω μεταξύ, δεν έλειψαν τα απρόοπτα και δυστυχώς τα ατυχήματα από τη συναυλία των τριών μεγάλων κυριών του ελληνικού πενταγράμμου.

marinella4

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinealarissa.gr, μια γυναίκα τραυματίστηκε πέφτοντας, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίσθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή φωτογραφιών: kosmoslarissa.gr, postlarissa.gr

Σχετικές ειδήσεις