ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλευρό του Τσοχατζόπουλου η Βίκυ Σταμάτη – Τον επισκέφτηκε στις φυλακές Χαλκίδας

Στο πλευρό του Τσοχατζόπουλου η Βίκυ Σταμάτη – Τον επισκέφτηκε στις φυλακές Χαλκίδας

Παρά την «αίτηση διαζυγίου» που κατέθεσε την προηγούμενη βδομάδα, η Βίκυ Σταμάτη, φαίνεται πως στέκεται στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης (8/11) στις φυλακές Χαλκίδας όπου κρατείται, τον πρώην υπουργό Άμυνας, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δικηγόροι του αλλά και η Βίκυ Σταμάτη, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση,

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, η κ. Σταμάτη επισκέφθηκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο επισημαίνοντας ότι πήρε ταξί από το κέντρο της πόλης για να την μεταφέρει στις φυλακές.

Να σημειώσουμε ότι η κ. Σταμάτη σε χθεσινές της δηλώσεις στην εκπομπή «Live News» σχετικά με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της και στο οποίο αναφερόταν πως ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, υποστήριξε πως «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου» και ότι «το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου».

Στη συνέχεια, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέφερε: «Δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

Σχετικές ειδήσεις