ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες «Αποκάλυψης» στους Γαργαλιάνους: Ο ανεμοστρόβιλος άνοιξε τους τάφους! (pic+video)

Εικόνες «Αποκάλυψης» στους Γαργαλιάνους: Ο ανεμοστρόβιλος άνοιξε τους τάφους! (pic+video)

Μεγάλη καταστροφή στο νεκροταφείο της περιοχής.

Οι ισχυροί άνεμοι και η καταιγίδα που έπληξαν τους Γαργαλιάνους σήμερα, Τετάρτη (15/11/2017) νωρίς το πρωί, έπληξαν και το νεκροταφείο της πόλης, καθώς σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε τάφους, ξεπερνώντας το 70%!

Τα περισσότερα μνήματα έχουν καταστραφεί καθώς παρασύρθηκαν από τη μανία των ανέμων οι μαρμάρινοι σταυροί, καντήλια, φωτογραφίες των νεκρών και ότι άλλο μπορεί να υπήρχε πάνω στα μνήματα. Το πιο μακάβριο ήταν πως αρκετές ταφόπλακες έσπασαν και αποκαλύφθηκαν πλήρως τα μνήματα. Κάποια ήταν κενοτάφια, κάποια άλλα όμως περιείχαν τις σωρούς των νεκρών.

ταφοσ

Στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Γιάννης Κατσούλας καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ανδρέας Ματθιουδάκης, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας. Ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας μιλώντας στο gargalianoionline είπε πως οι ζημιές υπολογίζονται στις 700.000 ευρώ.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Σχετικές ειδήσεις