ΕΛΛΑΔΑ

O «τζάμπας» ζει… και είναι από την Κοζάνη! Παρίστανε τον εραστή και εξαπατούσε...

O «τζάμπας» ζει… και είναι από την Κοζάνη! Παρίστανε τον εραστή και εξαπατούσε...

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση σχετικών καταγγελιών ο δράστης εξαπατούσε συστηματικά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών στη Σύρο, επωφελούμενος οικονομικά.

Απίστευτος απατεώνας, έκανε διακοπές και δεν πλήρωνε... δραχμή.

Δωρεάν διακοπές στη Σύρο έκανε ένας άνδρας βάζοντας φέσι σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Όπως προέκυψε πριν από λίγες ημέρες για περίπου ένα μήνα ο συγκεκριμένος απατεώνας παρίστανε τον… εραστή, λέγοντας χαρακτηριστικά στους επιχειρηματίες της Σύρου, ότι «δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω στο δωμάτιο γιατί βρίσκομαι στο νησί για μία κοπέλα που «κάτι παίζει»», αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ούτε γυναίκα είχε…ούτε ευρώ στην τσέπη!

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση σχετικών καταγγελιών ο δράστης εξαπατούσε συστηματικά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών στη Σύρο, επωφελούμενος οικονομικά. Σύμφωνα με καταγγελίες ο εν λόγω «κύριος» έκανε κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – κάποιες από αυτές και μέσω Booking – διέμενε και στην κυριολεξία την έκανε…βράδυ χωρίς να καταβάλει χρήματα τα χρήματα.

Διαβάστε στο kozanilife.gr την απίστευτη ιστορία