ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ μέχρι την Παρασκευή

Αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ μέχρι την Παρασκευή

Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφορές από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή.

Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προχωρεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από 10:00 ώρα της Τετάρτης έως 07:00 της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας, μετά από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της Πέμπτης έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν.

Κλειστοί σήμερα κατά διαστήματα οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Κλειστοί θα είναι σήμερα (6/12) οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα από τις 12:00 και στο Πανεπιστήμιο από τις 16:00, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.