ΕΛΛΑΔΑ

Ανθή Λινάρδου – Ραγδαίες εξελίξεις: Τι αποκαλύπτει ο συζυγοκτόνος

Ανθή Λινάρδου – Ραγδαίες εξελίξεις: Τι αποκαλύπτει ο συζυγοκτόνος

Ανθή Λινάρδου - Επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες ο δολοφόνος της Ανθής Λινάρδου - Σχεδίαζε να προκαλέσει σωματική βλάβη στην πεθερά του - Τι απαντά ο συζυγοκτόνος για τις νέες σε βάρος του κατηγορίες

Στις 25 Ιανουαρίου του 2018 θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, ο σύζυγος της Ανθής Λινάρδου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της άτυχης 37χρονης, την οποία αφού σκότωσε στο σπίτι τους στο Βελβεντό Κοζάνης και την έθαψε σε χωράφι.

Αυτή τη φορά, ο 42χρονος δολοφόνος οδηγείται στα δικαστήρια, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι συμφώνησε με συγκρατούμενό του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, αυτός να προκαλέσει σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερεύνηση της κατηγορίας του 42χρονου, ξεκίνησε από τηλεφώνημα – καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Η απάντηση του δολοφόνου στις νέες κατηγορίες

Για τη νέα κατηγορία σε βάρος του συζυγοκτόνου μίλησε η συνήγορός Ασημίνα Μαγγόλα, αναφέρει το kozanilife.gr. Η ίδια κάνει λόγο για μια κατηγορία που είναι ανυπόστατη και χωρίς έρεισμα στο αποδεικτικό υλικό, δηλώνοντας ότι: «Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία. Δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή για την κατηγορία που του αποδίδεται. Επίσης δεν είχε κανένα σκοπό, καμία πρόθεση, σε κανένα αδίκημα. Ισχυρίζεται ακράδαντα ότι είναι προφανώς κατασκευασμένη, από εκείνους που έχουν διπλή επιδίωξη με σκοπό να δυσχεράνουν σε δικαστικό επίπεδο τη θέση του στο Εφετείο, ελπίζοντας ότι όλα αυτά θα αποδειχτούν κατά την ακροαματική διαδικασία».

«Ο πελάτης σέβεται και υπολήπτεται τη μητέρα την Ανθής, δεν είχε, δεν έχει και ούτε σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο».

Σχετικά με την βασική υπόθεση στην οποία είχε καταδικαστεί, η κ. Μαγγόλα δήλωσε: «Ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν είναι τα πραγματικά περιστατικά αυτά τα οποία παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ, παρόλο που υιοθετήθηκαν από την Πρωτόδικη απόφαση κάποια από αυτά.».