ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό στην Αθηνών - Λαμίας (pics)

Αυτός είναι ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό στην Αθηνών - Λαμίας (pics)

Από το Βελεστίνο μέχρι την Τραγάνα ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου με το σπασμένο παρμπρίζ, ακολούθησε μια τρελή πορεία οδηγώντας ανάποδα στο ρεύμα ανόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

ΜΕ ΒΑΡΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ο 49ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΑΝ ΕΠΙ 170 ΧΛΜ. - ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ένας 49χρονος με βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό ήταν ο οδηγός, τον οποίο επί 170 χλμ. κατεδίωκαν το πρωί της Δευτέρας (05/03) αστυνομικοί στην Αθηνών - Λαμίας για περισσότερη από μία ώρα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έμοιαζαν να έχουν βγει από κινητογραφική ταινία ή από live μεταδόσεις αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

Ο οδηγός, στις 07:15 το πρωί μπήκε ανάποδα στον κόμβο του Βελεστίνου και συνέχισε μια τρελή πορεία κατευθυνόμενος προς την Αθήνα αλλά ενώ κινείτο στο ρεύμα που οδηγεί στη Θεσσαλονίκη.

Έντρομοι οδηγοί που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή τη σύγκρουση ενημέρωσαν την Τροχαία και μέσα σε λίγα λεπτά, τρία περιπολικά εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω. Κάλεσαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημά του και επιχείρησαν να το πλησιάσουν προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να σταματήσει. Όμως εκείνος άρχισε να τους πετά διάφορα αντικείμενα και να εμβολίζει με το πλάι τα περιπολικά.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά όλο το χρονικό της καταδίωξης

Ποιος ήταν ο οδηγός

Ο 49χρονος Γιώργος Κ., σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Espresso", ήταν από τα Φάρσαλα και εργαζόταν σαν εργοθεραπευτής, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί σε νοσοκομεία του Βόλου και της Λάρισας. Όμως είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, για την οποία είχε μακροχρόνιες νοσηλείες σε ψυχιατρικά ιδρύματα ενώ του είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή την οποία φαίνεται να είχε διακόψει.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, όταν την ελάμβανε κανονικά δεν ήταν επικίνδυνος, όμως συχνά πυκνά τη διέκοπτε με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνος τόσο για τους συγγενείς όσο και για τους γείτονές του.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφία του οδηγού και φωτογραφίες από το σημείο όπου σταμάτησε η τρελή του πορεία

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, lamiareport.gr, Espresso

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αθήνα - Οι Έλληνες στρατιωτικοί «ενέχυρο» στα χέρια του Ερντογάν

Πετρούπολη: Αποκαλύψεις ΣΟΚ- Τι ήθελαν να «κουκουλώσουν» και δολοφόνησαν το άτυχο βρέφος

Σχετικές ειδήσεις