ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Συγκεντρώσεις από το πρωί στη Θεσσαλονίκη

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Συγκεντρώσεις από το πρωί στη Θεσσαλονίκη

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Πέντε συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα (30/5) το πρωί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Για τις 10:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση του ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί οι συγκεντρώσεις της Ανταρσία και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην Καμάρα, καθώς και της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος (ΟΚΔΕ) στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας, ενώ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους της πόλης για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει, στις 11:00, στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο θα συγκεντρωθούν φορείς, σύλλογοι και τα σωματεία μέλη τους που συγκροτούν την "Κοινωνική Συμμαχία".

Όπως, εξάλλου, έγινε γνωστό μετά από απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ οι εργαζόμενοι του οργανισμού θα συμμετέχουν στη σημερινή πανελλαδική απεργία, με στάση εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 07:30 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Σχετικές ειδήσεις