Στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Νewsbomb

Στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Μάτι βρέθηκε 23/08/2018 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ασυγχώρητη καθυστέρηση σε θέματα δημόσιας υγείας για καθυστέρηση όσον αφορά την εκπόνηση μελέτης για αντιπλημμυρικά έργα.

«Αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει άμεσα» τόνισε, σημειώνοντας ότι δεν χωράει καμία καθυστέρηση στα απαραίτητα έργα.

kyriakos skai

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να βρεθεί στην περιοχή ακριβώς ένα μήνα μετά την τραγωδία προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους αλλά και να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των εργασιών.

Μόλις πριν από δύο ημέρες, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για το μέγεθος της καταστροφής και για τις μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Οι κάτοικοι είχαν εκφράσει στη συνάντησή τους την αγωνία τους για τη δημόσια υγεία στους οικισμούς τους και την έλλειψη οποιασδήποτε υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με το πότε θα μπορούν να επιστρέψουν σε ένα ασφαλές υγειονομικά περιβάλλον, καθαρό από αμίαντο και διοξίνες.

Είχαν επίσης υπογραμμίσει την ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών που απαιτούνται, όσον αφορά την καταβολή των αποζημιώσεων αλλά και τις κατεδαφίσεις στα μη κατοικήσιμα κτίσματα.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved