ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Λαμία: Νεκρός βρέθηκε πατέρας έξι παιδιών στο κέντρο της πόλης

Τραγωδία στην Λαμία: Νεκρός βρέθηκε πατέρας έξι παιδιών στο κέντρο της πόλης

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στα σκαλάκια στην είσοδο εγκαταλειμμένου σπιτιού, κοντά στην πλατεία Λαού.

Ο 30χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (7/9) από ένα τοξικομανή, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο καθώς είναι γνωστό «στέκι» για εξαρτημένα άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών. Είναι ένα εκ των εγκαταλειμμένων σπίτιών, που βρίσκονται μεταξύ των οδών Ησαΐα και Εκκλησιών, στο κέντρο της Λαμίας.

Πρόκειται για Ρομά πατέρα έξι παιδιών, χρήστη ουσιών, ο οποίος φέρεται να έχει και χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο μπορεί όμως να προκλήθηκε και από πιθανή πτώση.

Αρχικά η αστυνομία που έφτασε αμέσως στο σημείο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος άντρας ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να βρισκόταν εκεί νεκρός περίπου ένα 48ωρο.

Στην κοινότητα των Ρομά, μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, αμέσως έτρεξαν στο σημείο. Μάλιστα στην αρχή κυκλοφόρησε η φήμη για εγκληματική ενέργεια και υπήρχε ένταση στην ατμόσφαιρα, ωστόσο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι συγγενείς περιορίστηκαν στο θρήνο για να τον άνθρωπό τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου