ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: «Την παρέσυραν σε ραντεβού θανάτου» - Νέα αυτοψία στην Τριχωνίδα (pics)

Ειρήνη Λαγούδη: «Την παρέσυραν σε ραντεβού θανάτου» - Νέα αυτοψία στην Τριχωνίδα (pics)

Την τελευταία διαδρομή που έκανε η Ειρήνη Λαγούδη πριν καταλήξει νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της ακολούθησαν σήμερα Σάββατο (15/09)κλιμάκιο ερευνητών, δικηγόρων και πραγματογνωμόνων που όρισε η οικογένειά της

Ο τραγικός θάνατος της 44χρονης, τον περασμένο Ιανουάριο, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας συγκλόνισε το Πανελλήνιο ωστόσο παραμένει άλυτο μυστήριο με την εισαγγελική έρευνα να είναι σε εξέλιξη.

«Καταλήγουμε πως κάποιο γνωστό πρόσωπο από τον περίγυρό της -δεν φωτογραφίζω κανέναν- την παρέσυρε στη λίμνη» δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, όπως μεταδίδει το agrinionews.gr.

Ακολούθησαν την τελευταία διαδρομή

Το κλιμάκιο των ερευνητών ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε η Ειρήνη την ημέρα του θανάτου της, ξεκινώντας από την Κατοχή και καταλήγοντας στην παραλία της Τριχωνίδας. Συγκεκριμένα, έκαναν στάση στο Αιτωλικό, στο βενζινάδικο που προμηθεύτηκε πετρέλαιο η 44χρονη, στο κατάστημα που πήρε καφέ αλλά και στο κατάστημα που είχε αγοράσει γλυκά.

lagoudi

Το επόμενο διάστημα, όπως σημειώνει και ο κ.Ταουξής, αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα καθώς είναι σε προανακριτικό στάδιο επί εννέα μήνες με τον Εισαγγελέα να καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες. Η οικογένεια, οι δικηγόροι και οι ερευνητές, σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, ωστόσο είναι πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για μια καλοστημένη προσπάθεια να κρυφτεί μια ιδιαζόντως ειδεχθή πράξη.

Ο κ. Ταουξής ερωτήθηκε για τη σκοπιμότητα ή μη μιας εκταφής και απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει σε περιπτώσεις όπου ο θάνατος δεν ήταν εξακριβωμένο από ποια αιτία επήλθε. Εν προκειμένω ξέρουμε ότι επήλθε από ασφυξία από τον καπνό μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό που πρέπει να ερευνηθεί και να απαντηθεί είναι υπό ποιες συνθήκες μπήκε η φωτιά. Ποιοι άλλοι ήταν μαζί της εκείνο το χρονικό σημείο. Αν ασκήθηκε βία. Όπως και αν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο».

lagoudi1

Πηγή: agrinionews.gr