ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε από την εντατική 14χρονος-θύμα τροχαίου στα Χανιά

Βγήκε από την εντατική 14χρονος-θύμα τροχαίου στα Χανιά

Χαμόγελα για τον14χρονο που έπεσε θύμα τροχαίου την προηγούμενη εβδομάδα στα Χανιά και ήταν όλες αυτές τις ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Μετά από μία εβδομάδα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έρχονται ευχάριστα νέα για το 14χρονο αγόρι που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στον Καβρό, Αποκόρωνα Χανίων, το πρωί της περασμένης Δευτέρας (10/9) και ήταν σε καταστολή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα και με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γιάννη Φανουργιάκη: "Ο 14χρονος αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού εξελίσσεται ικανοποιητικά και βρίσκεται πάντα υπό στενή ιατρική παρακολούθηση".

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11.30 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του Καβρού, στον Αποκόρωνα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ένος 24χρονου και τον τραυματισμό 3 ατόμων εκ των οποίων ο ανήλικος που μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο νοσοκομείου Ρεθύμνου σε σοβαρή κατάσταση και μετά στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα .

Ο νεαρός εισήχθη αμέσως στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου περίπου στις 4 το μεσημέρι και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο από ορθοπεδικούς το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο μηχανές, που συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό άγνωστες συνθήκες.

ΠΗΓΗ www.neakriti.gr