ΕΛΛΑΔΑ

Athens Flying Week: Στις 22 και 23/9 στο αεροδρόμιο της Τανάγρας

Athens Flying Week: Στις 22 και 23/9 στο αεροδρόμιο της Τανάγρας

Όλα είναι έτοιμα και φέτος στη Τανάγρα για το υπερθέαμα που προσφέρει το Athens Flying Week το οποίοθα πραγματοποιηθείτο διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά θεάματα της χρονιάς, καθώς συναντιούνται η γενική, η πολεμική και η εμπορική αεροπορία για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές!

Πλούσια σε θέαμα και φέτος η Athens Flying Week 2018 φιλοξενεί επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες και προγράμματα πτήσεων που θα σκορπίσουν έντονες συγκινήσεις.

Φέτος συμμετέχουν

Η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με την Belgian F-16 Demo Team
Η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία, με το F-18 Hornet και την PC-7 TEAM, πτητικό σχηματισμό εννέα αεροσκαφών.
Η Ισπανική Πολεμική Αεροπορία με δύο F/A-18 (C.15)
Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία με τους ORLIC και το MIG 29.
Ο Ολλανδός Frank van Houten, ο Dutch Rush, με Sukhoi 26MX
Από την Ιταλία ο θρυλικός Silver Chicken, αλλά και ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος, Luca Bertossio και ο Σουηδός Johan Gustafsson, με το Glider SZD-59 «ACRO» (
με την υποστήριξη της Ανεμολέσχης Αθηνών)
Ο Γερμανός Martin Graef με το Christen Eagle II
Η WIZARD AEROBATICS και ο Δημήτρης Βερβερέλης με το AIRBUS HELICOPTER EC-120B
Φυσικά, στην κορυφαία θέση, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team,ι το Τ-6
A “Daedalus” Demo Team καθώς και τα Mirage 2000 και τα FANTOM της Πολεμικής μας Αεροπορίας, το S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικούαλλά και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και οι επίλεκτες δυνάμεις τους.

Ο ΕΟΤ αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της Athens Flying Week και τη συνεισφορά της διοργάνωσης στον Ελληνικό Θεματικό Τουρισμό στηρίζει διαχρονικά το μεγάλο αεροπορικό γεγονός της χώρας.