ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα της 25χρονης Μαρίας

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα της 25χρονης Μαρίας

Η 25χρονη πάλεψε για τη ζωή της και του πήρε το πρώτο μαχαίρι - Ο δράστης άρπαξε δεύτερο μαχαίρι και επιτέθηκε ξανά

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την αναίτια επίθεση με μαχαίρι ενός 38χρονου σε μια 25χρονη κοπέλα, τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά στην κοιλιά και στο θώρακα.

Η υγεία της 25χρονης Μαρίας πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της.

Το πρωί της Παρασκευής (28/09), ο 38χρονος δράστης ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, για το αναίτιο μαχαίρωμα σε βάρος της Μαρίας.

Πάλεψε μαζί του και του πήρε το πρώτο μαχαίρι

Συγκλονίζει το ρεπορτάζ για το πως έγινε το άγριο μαχαίρωμα μέσα στην κουζίνα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του δράστη το κακό έγινε την ώρα που ετοιμαζόντουσαν για να φύγουν από το σπίτι και να πάνε τη μικρή στα Αγγλικά.

Η Μαρία πήγε στην κουζίνα για να πάρει τα τσιγάρα και το κινητό της. Ο 38χρονος την ακολούθησε. Άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι ψωμιού και άρχισε να την καρφώνει. Η αδελφή του δράστη που άκουσε τη Μαρία να φωνάζει έτρεξε αμέσως. Μπήκε στη μέση και άρχισε μαζί με τη Μαρία να παλεύουν με τον 38χρονο.

Η 25χρονη, παρόλο που είχε δεχθεί μαχαιριές και ήταν γεμάτη αίματα, κατάφερε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει. Ο δράστης τότε την άρπαξε από το λαιμό. Η αδελφή του τον απώθησε και αγκάλιασε την Μαρία για να την προστατέψει.

Ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα δεύτερο μικρότερο μαχαίρι και το κάρφωσε στα πλευρά της 25χρονης, ενώ απειλούσε να σφάξει και την αδελφή του.

Μετά κάθισε στον καναπέ σαν να μην συνέβη τίποτα και παρέμεινε εκεί μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν μπροστά στα δυο κοριτσάκια, ηλικίας 9 και 12 ετών, που ούρλιαζαν και καλούσαν σε βοήθεια τους γείτονες.

Είχε εμμονές και έβλεπε εχθρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος από το 2016 που έχασε τον πατέρα του άρχισε να έχει κατάθλιψη και να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Δυο φορές προσπάθησε να πνίξει την 27χρονη σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που είναι 1,5 έτους. Κάποια άλλη στιγμή την κυνηγούσε με ένα όπλο και την απειλούσε.

Ο 38χρονος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Όμως δεν έπαιρνε πάντα τα φάρμακά του με αποτέλεσμα να υποτροπιάζει και να έχει διάφορες εμμονές ότι τον κυνηγούν και ότι θέλουν να του κάνουν κακό.

Τον τελευταίο καιρό του είχε "καρφωθεί" στο μυαλό ότι η σύντροφός του και άλλοι συγγενείς θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία και να τον κλείσουν μέσα. Μάλιστα δυο ημέρες πριν το κακό, το Σάββατο, πήγε ο ίδιος στην αστυνομία να πει ότι κάποιοι θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία. Αυτός ήταν ο λόγος που η αδελφή του τον είχε πάρει στο σπίτι της για να τον ηρεμήσει και να του πει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι στη φαντασία του.

Κάπου εκεί το αρρωστημένο μυαλό του 38χρονου θεώρησε ότι και η 25χρονη Μαρία, την οποία έβλεπε μόλις δεύτερη φορά, είναι "εχθρός" και θα τον καταδώσει, με αποτέλεσμα να αρπάξει το μαχαίρι και να της επιτεθεί.

Ο δικηγόρος του 38χρονου Δημήτρης Κρούπης από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για το κακό που έκανε στην άτυχη κοπέλα, κάτι το οποίο αποδίδεται στον διαταραγμένο ψυχικό του κόσμο.

Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr:

Με πληροφορίες από: lamiareport.gr