ΕΛΛΑΔΑ

Οργή στους Βαλιαράτες για το θάνατο του ομογενή από πυρά Αλβανών αστυνομικών: «Το φάγατε το παιδί»

Οργή στους Βαλιαράτες για το θάνατο του ομογενή από πυρά Αλβανών αστυνομικών: «Το φάγατε το παιδί»

Μπαρούτι «μυρίζει» στους Βουλιαράτες έπειτα από το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος ύψωσε την Ελληνική σημαία, από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών -Εξοργιστικό μήνυμα του Έντι Ράμα

Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει έκρυθμη, με τους κατοίκους του χωριού να ξεσπούν κατά των αστυνομικών αρχών.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε το βίντεο που «ανέβηκε» στο Facebook με τις έντονες αποδοκιμασίες κατά των αστυνομικών από Βορειοηπειρώτες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο συγχωριανός τους έχασε τη ζωή του τόσο άδικα και με αυτόν τον τρόπο.

«Το φάγατε το παιδί, ντροπή σας, στο δι@ολο από εδώ, παλιοτόμαρα», ακούγεται να κραυγάζει μια γυναικά την ώρα που αποχωρούν τα οχήματα της αστυνομίας.

Ένας άλλος κάτοικος του χωριού τούς αποκαλεί «καθίκια», ενώ στη συνέχεια φαίνεται να τα «βάζει» με τους συγχωριανούς του, υποστηρίζοντας: «φωνάξτε τώρα όλοι, προηγουμένως δεν φώναζε κανείς, δεν πήγε κανείς να μην τους αφήσουμε. Τώρα φωνάξτε όλοι, ήρωες να γίνουμε!».

Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι ακούγονται μάλιστα να χειροκροτούν ειρωνικά τους αστυνομικούς, φωνάζοντας: «μπράβο ρε, παλληκάρια είστε, το σκοτώσατε το παιδί», πριν αρχίσουν να τους γιουχάρουν.

Εξοργιστικό μήνυμα Ράμα

Την ίδια ώρα, χρησιμοποιώντας προκλητική γλώσσα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, δικαιολογεί μέσω μηνύματος στο Twitter το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Διαβάστε το ειρωνικό και απαράδεκτο tweet του Ράμα:

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε ως απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, καλύτερα να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό που σήμερα δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από μια εξτρεμιστική τρέλα».

Δείτε ΕΔΩ ποιος ήταν ο Κωσταντίνος Κατσίφας.