ΕΛΛΑΔΑ

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας της κ. Λιάνη

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας της κ. Λιάνη

«Πάγωσε» η διαδικασία πλειστηριασμού σχετικά με μια από τις μεζονέτες που κατασκευάστηκαν στο χώρο της περίφημης «ροζ βίλας» της οδού Αγράμπελης όπου κατοικούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Δήμητρα Λιάνη.

Ο πλειστηριασμός που θα διεξαγόταν σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ανεστάλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της Δήμητρας Λιάνη και της Μ.Κ.Ο. «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων» και να έχει επιτευχθεί διακανονισμός για την καταβολή των οφειλομένων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η κυρία Λιάνη φέρεται να χρωστά στην εν λόγω Μ.Κ.Ο. που είναι ο επισπεύδων του πλειστηριασμού, ποσό περίπου 26.000 ευρώ από μισθώματα που αμέλησε να καταβάλει όταν κατοικούσε σε ακίνητο της οργάνωσης.

Σημειώνεται ότι το επίδικο ακίνητο που τέθηκε σε διαδικασία πλειστηριασμού είναι τετραώροφο συνολικού εμβαδού 467 τετραγωνικών, για το οποίο η τιμή εκκίνησης είναι για το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ακίνητο φέρεται να έχει ήδη προσημειώσεις για δάνειο 360.000 ευρώ που έλαβε το 2009 η κ. Λιάνη αλλά και για οφειλή περίπου 51.000 ευρώ προς τη ΔΟΥ Κηφισιάς.