ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστές από Τρίτη (27/11) οι σήραγγες Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου

Κλειστές από Τρίτη (27/11) οι σήραγγες Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο τμήμα Μώλος – Καμένα Βούρλα, λόγω της διενέργειας εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων της ευρείας παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων.

Πιο συγκεκριμένα, 27 – 29 Νοεμβρίου μεταξύ 8:00 και 17:00 κάθε ημέρα, θα σημειώνεται ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το προαναφερθέν διάστημα, οι οδηγοί που θα μετακινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο κόμβο Μώλου και μέσω της Περιφερειακής Οδού Μώλου – Καμένων Βούρλων και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Ανατολικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνουμε ότι κατά τη διάρκεια ισχύος των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων στον μετωπικό σταθμό διοδίων της Αγίας Τριάδας της Κεντρικής Οδού.

Νέα Οδός και Κεντρική Οδός έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών, ενώ αντίστοιχες προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με γνώμονα την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

ΠΗΓΗ stereanews.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Δείτε ΕΔΩ πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πόσα χρήματα θα πάρετε (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Αναρτήθηκαν στο TAXIS - Δείτε πώς γίνεται η εκτύπωση