GOSSIP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ερωτεύτηκε! (pics)

 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ερωτεύτηκε! (pics)
Το βιβλίο και το… τρολάρισμα!

Ήταν Φεβρουάριος του 2017 όταν ένα λαϊκό παιδί από τη Σκιάθο, γνωστός στον τόπο του αλλά παντελώς άγνωστος στην υπόλοιπη Ελλάδα συστηνόταν στο τηλεοπτικό κοινό ως παίκτης του Survivor.

Από την πρώτη στιγμή μέσα στο παιχνίδι έγινε το… κλωτσοσκούφι γιατί ήταν στην ομάδα των (άσημων) μαχητών και ξαφνικά βρέθηκε σε εκείνη των Διασήμων (ποτέ δεν κατάλαβε κανείς γιατί). Δεν τον ήθελαν στην πρώτη του ομάδα.

Ο Ντάνος άρχισε να ξεδιπλώνει τον ταπεινό χαρακτήρα του, τον άνθρωπο που δεν βρήκε κανέναν δρόμο και κανένα μονοπάτι της ζωής του στρωμένο με ροδοπέταλα. Ό,τι είχε καταφέρει στη ζωή του, το είχε κάνει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια κανενός. Λιγομίλητος, μετρημένος, αγωνιστής, γραμμωμένος, με ματιά που σκοτώνει και βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις προς τον γυναικείο πληθυσμό. Κανένας από τους συμπαίκτες του δεν κατάφερε να τον «καπελώσει» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ενδιαφέρον όλων ήταν στραμμένο πάνω του. Των γυναικών γιατί ήταν η επιτομή του ανδρισμού και των αντρών γιατί ήταν το λαμπρό παράδειγμα πως άμα θέλεις κάτι, μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή.

Ο Γιώργος, σχεδόν έξι μήνες μετά το ντεμπούτο του και την ανακήρυξή του ως λαϊκού ήρωα στα μάτια των τηλεθεατών, σχεδόν ρακένδυτος, παραλάμβανε το μεγάλο τρόπαιο του Survivor το οποίο εξαιτίας του είχε κατακτήσει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. Μαζί με το τρόπαιο, κατακτούσε και το χρηματικό έπαθλο που θα τον βοηθούσε να στρώσει λίγο τη ζωή του. Για έναν άντρα σαν τον Γιώργο όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό.

Εξαιτίας του, η Σκιάθος έγινε για έναν ακόμα λόγο must προορισμός του καλοκαιριού. Στην παραλία όπου διαθέτει σχολή extreme θαλάσσιων σπορ ο ίδιος, σχηματιζόταν καθημερινά μία ατέλειωτη ουρά από τους θαυμαστές του που αρκούνταν στο να τον πλησιάσουν και να του μιλήσουν. Και ύστερα ήρθε η επιτυχία για τα περίφημα ντανοπιτάκια! Ουρές και εκεί. Ουρές και στο βενζινάδικο που διαθέτει με τον αδελφό του στο νησί.

Ο Ντάνος αφουγκραζόταν το «γκελ» που έκανε στον απλό κόσμο και είχε κάθε λόγο να θέλει να εξαργυρώσει τη φήμη του. Φυσικά, παράλληλα, ουκ ολίγες ήταν οι κυρίες που «χρεώθηκε» ως συντρόφους του με πιο «διάσημη» τη φημολογούμενη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Χρειάστηκε να βγει πολλές φορές δημόσια να πει πως οι δυο τους δεν ήταν ζευγάρι. Πως η σχέση τους κινούταν σε καθαρά φιλικό πλαίσιο. Πιστευτός; Όχι και πολύ! Οι δυο τους πάντως, κατάφεραν να μη χαρίσουν ούτε ένα τρυφερό ενσταντανέ τους σε κάμερα ή φωτογράφους.

Τι γίνεται όμως τώρα, αρκετό καιρό μετά τη φημολογούμενη σχέση του, με την προσωπική ζωή του Ντάνου;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, είναι και πάλι ερωτευμένος. Βαθιά, απροκάλυπτα, σχεδόν εγωιστικά. Πρόκειται για μία ερωμένη που από την ημέρα που τη γνώρισε δεν έχει μάτια για καμία άλλη!

Ο λόγος φυσικά για την υποκριτική! Τη μεγάλη του αγάπη που από τη στιγμή που ήρθε σε επαφή μαζί της, κατάλαβε πως ήταν… πλασμένος για εκείνη. Φήμες τον θέλουν να έχει κλωτσήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (λέγεται πως έφτανε τις 350.000 ευρώ) που του πρόσφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να βρεθεί μετά το Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί στο Survivor καθώς τότε τελείωναν οι υποχρεώσεις του με το Τατουάζ όπου παίζει.

Εκείνος όμως πιστός στην… αιώνια αγαπημένη του, την τέχνη της υποκριτικής που θέλει να υπηρετήσει όσο πιο καλά μπορεί είπε ένα βροντερό «όχι». Γιατί σε αντίθεση με τους πολλούς που εμίσησαν τη δόξα αλλά όχι και το χρήμα, ο Ντάνος γύρισε την πλάτη του στο χρήμα για να υπηρετήσει αυτό που πραγματικά αγαπά. Φήμες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα υποκριτικής προκειμένου να έχει καλύτερη κατάρτιση στους ρόλους που θα αναλαμβάνει στο μέλλον.

Το βιβλίο και το… τρολάρισμα!

Σίγουρα πάντως, ο Ντάνος, ανεξαρτήτως πώς θα κινηθεί στο άμεσο μέλλον -επιμένοντας πως δεν έχει δεχτεί πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο σίριάλ του μετά το τέλος του Τατουάζ- είναι το πρόσωπο των ημερών. Ή μάλλον των social media αφού το τρολάρισμα και οι σατιρικές αναρτήσεις πέφτουν βροχή και από τους υποστηρικτές του και από τους πολέμιούς του. Οι μεν τον τρολάρουν, οι δε βγάζουν όλη τη... χολή τους για τον γοητευτικό Σκιαθίτη που –να τονίσουμε- ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι ρήτορας, ούτε βέβαια και συγγραφέας.

Ο Ντάνος τόλμησε να γράψει ένα βιβλίο-βιογραφία για τη ζωή του. Τόλμησε να μοιραστεί τη δική του φιλοσοφία για τη ζωή. Τόλμησε να κάνει κάτι μακριά από ριάλιτι και τηλεόραση. Απλά τόλμησε!

Ποιος όμως μπορεί να καταλογίσει σε έναν νέο άνθρωπο με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον πως είναι λάθος να τολμά κανείς στις μέρες μας;