ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Λήστεψαν και χτύπησαν 17χρονους στη μέση του δρόμου

Καλαμάτα: Λήστεψαν και χτύπησαν 17χρονους στη μέση του δρόμου
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια
EUROKINISSI

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (10/03/2019), στην Καλαμάτα, ένας 20χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής (10/03/2019), ο 20χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του πλησίασαν δύο 17χρονους Έλληνες και με τη χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο τσάντες με προσωπικά τους αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής (10/03/2019), τον 20χρονο και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες του 20χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι, γεμιστήρας πιστολιού, -10- αμπούλες πεπιεσμένου αέρα, -5- φυσίγγια, πλήθος μεταλλικών βολίδων-σφαιριδίων, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), το χρηματικό ποσό των -45- ευρώ,-2- κινητά τηλέφωνα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - ΕΜΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Τζόκερ: Αυτός είναι ο τυχερός των 5.300.000 - Πώς έγινε πολυεκατομμυριούχος με μόλις 36 ευρώ!

Σκάει τρελή «βόμβα» με Ντάνο - Πού θα παίξει;

Σχετικές ειδήσεις