ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι γονείς του αδικοχαμένου Εύζωνα: Ο πόνος μας, έγινε πόνος όλων των Ελλήνων

Συγκλονίζουν οι γονείς του αδικοχαμένου Εύζωνα: Ο πόνος μας, έγινε πόνος όλων των Ελλήνων

Ραγίζουν καρδιές με τα λόγια της οικογένειας του Σπύρου Θωμά.

Συγκλονίζει πραγματικά και συγκινεί η οικογένεια του Χρήστου και της Νίκης Θωμά με τα λόγια τους στην επιστολή τους όπου όπως αναφέρουν, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην απροσδόκητη δοκιμασία τους για την άδικο χαμό του παιδιού τους Σπύρου.

«Οι προσευχές για καλό κατευόδιο του Σπύρου, μας απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.


Ολόκληρη η επιστολή της οικογένειας:

«Νοιώθοντας την ολόψυχη παρουσία του κόσμου, επωνύμου και ανωνύμου στον απροσδιόριστο σε μέγεθος πόνο μας στο άκουσμα του αιφνιδίου θανάτου του γιου μας, που νοιώσαμε να γίνεται γιός όλων σας δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε ένα μεγάλο εκ βάθους καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, που χοροστάτησε στην Εξόδιο Ακολουθία και για την συνεχή πραγματική του συμπαράσταση, τις πατρικές νουθεσίες και την αγάπη του. Επίσης τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσνθο και λοιπό ιερό κλήρο για τη συμμετοχή τους στο βαρύ μας πένθος.

Η τιμή που εκφράστηκε στο ΣΠΥΡΟ ΜΑΣ από τον Κκ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την ταυτόχρονη παρουσία του εκπροσώπου του αντιπτέραρχου Πρεζεράκου Γρηγορίου.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟ, τους αξιωματικούς και ιδιαίτερα τους Εύζωνες που δεν είχαν τη δύναμη να κρύψουν τον πόνο και την συγκίνησή τους.



Ακόμη την Ελληνική Αστυνομία που με την παρουσία της διευκόλυνε σημαντικά το τελετουργικό της εκδημίας του Σπύρου.

Ο αβάσταχτος πόνος μας ως οικογένεια, νοιώσαμε ότι έγινε πόνος για όλους τους φίλους του Σπύρου και όλους τους Έλληνες χωρίς γεωγραφικά όρια.

Τα συναισθήματα ΛΥΠΗΣ και ΠΟΝΟΥ του ανθρώπου, ενεργοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσευχές για καλό κατευόδιο του Σπύρου, μας απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας.

Στην καυτή και αδυσώπητη έρημο της ζωής, έχουμε στα χείλη μας τη δροσοσταλίδα της παρηγοριάς σας.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι από την καρδιά όλων δεν θα δραπετεύσει ποτέ αυτός ο Σπύρος που όσοι των γνώρισαν και αγάπησαν τόσο πολύ γιατί ήταν ξεχωριστός.

Ο μεγαλοδύναμος Θεός, τον ήθελε και τον πήρε κοντά του, στερώντας την παρουσία του από την οικογένειά μας διατηρώντας την ελπίδα σε εμάς ότι ο Σπύρος θα κερδίσει την αιωνιότητα χωρίς να έλθει αντιμέτωπος με τις δυσκολίες και απρόβλεπτα της σύγχρονης ζωής στο μέλλουν που ελλοχεύουν με βεβαιότητα για τους νέους μας».

Πηγή: thebest.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικες μαθήτριες

Ένα ευφάνταστο πείραμα: Μέλισσες από την Αυστρία επικοινώνησαν με ψάρια στην Ελβετία

Σχετικές ειδήσεις