ΕΛΛΑΔΑ

Το ολέθριο λάθος που κάνουμε όλοι όταν βάζουμε βενζίνη (pics)

Το ολέθριο λάθος που κάνουμε όλοι όταν βάζουμε βενζίνη (pics)
Τα αυτοκίνητα εμφανίζουν σοβαρές και κοστοβόρες βλάβες

Σοβαρές συνέπειες έχουν οι εκπτώσεις που κάνουν οι Έλληνες στα αυτοκίνητά τους λόγω οικονομικής κρίσης - με μια από τις σημαντικότερες ζημιές να προκαλείται κατά τις επισκέψεις τους στα βενζινάδικα.

Έτσι, τα αυτοκίνητα εμφανίζουν σοβαρές και κοστοβόρες βλάβες.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Θέμης Κιουρτζής, πρόεδρος Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη μείωση των χρημάτων που δαπανούν πια οι οδηγοί για βενζίνη.

«Παίζουν ρόλο πολλοί λόγοι. Πρώτος είναι ότι υπάρχει οικονομική στενότητα, άρα οι οδηγοί βάζουν λιγότερα χρήματα. Από την άλλη τα αυτοκίνητα έχουν γίνει οικονομικότερα και οι κινητήρες πιο αποδοτικοί με αποτέλεσμα να δαπανούν λιγότερη βενζίνη που έχει αντίκτυπο στον μέσο όρο των χρημάτων που βάζει ο οδηγός», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Επίσης, βελτιώθηκαν οι δρόμοι με αποτέλεσμα ο οδηγός να χρειάζεται λιγότερη ώρα για να πάει στον προορισμό του. Για παράδειγμα για να πάει κάποιος από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ή κάπου αλλού, θα χρειαστεί λιγότερες ώρες από ό,τι χρειάζονταν παλιότερα. Άρα λιγότερη βενζίνη. Δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε και το γεγονός ότι πολλοί οδηγοί μετέτρεψαν τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητά τους σε υγραεριοκίνητα, ενώ έχει αλλάξει και η ψυχολογία του κόσμου, αφού δεν έχει διάθεση για περισσότερες βόλτες».

Αποκάλυψε, ωστόσο, και τον τρόπο με τον οποίο καταστρέφουμε τα αυτοκίνητά μας.

Δείτε το ολέθριο λάθος που κάνουμε όλοι στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: Η Αστυνομία αναζητά την παρουσιάστρια - Δείτε τι έχει συμβεί

Σχετικές ειδήσεις