ΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2019-2020: Πότε λήγει η προθεσμία για τα δωρεάν voucher

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2019-2020: Πότε λήγει η προθεσμία για τα δωρεάν voucher

Παιδικοί Σταθμοί: Δείτε τα κριτήρια επιλογής ανάλογα και την οικονομική σας κατάσταση -  Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Στις 28 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019 - 2020, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς, καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί σταθμοί. Ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργες και εργαζόμενες μητέρες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα ενώ αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Κάντε ΕΔΩ αίτηση

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στις 21 Ιουλίου 2019.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 28ης Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr.

Στο ίδιο διάστημα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά στην ΕΕΤΑΑ τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της αίτησης.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2019 – 2020, από 234 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, (με 60 εκατ. ευρώ) και από εθνικούς πόρους (με 210 εκατ. ευρώ).

Πώς θα κάνετε την αίτηση- Αναλυτικός Οδηγός

Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς TAXISnet (Username, Password). Η διαπίστευση θα γίνεται αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISnet της αιτούσας και όχι με τους κωδικούς του συζύγου/συντρόφου σύμφωνου συμβίωσης ή άλλου προσώπου.


Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.

Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:

  • χήρος ή
  • κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Η αιτούσα αφού υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση, αποστέλλει στην ΕΕΤΑΑ, ταχυδρομικά ή με λειτουργία της εφαρμογής «Εκτύπωση αίτησης», με πρωτότυπη υπογραφή και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής

Δείτε ΕΔΩ «ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυκτα της 28ης Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.

Στο ίδιο διάστημα η αιτούσα/ών θα πρέπει να αποστείλει στην ΕΕΤΑΑ το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αίτησης, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης:

TAXISnet: Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2019

ΑΑΔΕ - Ρύθμιση 120 δόσεων: Τα «κλειδιά» για τις οφειλές στην Εφορία

Σχετικές ειδήσεις