ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός – Δήμαρχος Κασσάνδρας στο Newsbomb.gr: Έχουμε σοβαρές ζημιές, αλλά όχι τραυματίες

Καιρός – Δήμαρχος Κασσάνδρας στο Newsbomb.gr: Έχουμε σοβαρές ζημιές, αλλά όχι τραυματίες

Καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση πλήττουν την Βόρεια Ελλάδα από τις 9 περίπου το βράδυ της Τετάρτης 11/7, ενώ μέχρι ώρας οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Βασίλης Κυρίτσης: «Ήταν φοβερή η μανία που είχε η καταιγίδα».

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Χαλκιδική, με τα δύο πρώτα «πόδια», την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία να δέχονται ισχυρό πλήγμα.

Πολλά χωριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι καθώς, δέντρα ξεριζώθηκαν και κλαδιά κόπηκαν, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω σε σύρματα της ΔΕΗ και να προκαλέσουν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

«Υπάρχουν σοβαρές ζημιές σε όλη την περιοχή της Κασσάνδρας. Όλα τα συνεργεία του Δήμου είναι στο δρόμο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες και να βοηθήσουν τον κόσμο. Ήταν φοβερή η μανία που είχε η καταιγίδα. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Επισκέφθηκα ήδη το Κέντρο Υγείας και συνομίλησα με το ΕΚΑΒ, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι κανείς άνθρωπος δεν έχει τραυματιστεί», είπε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Βασίλης Κυρίτσης.

Διαβάστε επίσης:

Πληρώνεις με κάρτα; Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Τι πρέπει να προσέξεις

Πτήση - θρίλερ της Ryanair: «Κόλαση» για 3 ώρες μέσα στο αεροπλάνο - Δείτε τι συνέβη

Σχετικές ειδήσεις