Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Αλλάζουν όλα στις χρεώσεις των data στα κινητά - Όσα πρέπει να ξέρετε (vid)

Newsbomb

Αλλάζουν τα πάντα στις νέες τιμολογήσεις των δεδομένων.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας είχε το πρωί της Παρασκευής (6/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ενθάρρυνε τις εταιρείες να αναπροσαρμόσουν προς τα κάτω την τιμολογιακή πολιτική τους σε ό,τι αφορά τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας, οι χαμηλές επιδόσεις στους διεθνείς δείκτες ψηφιακής ωριμότητας, οι αναγκαίες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν από τις επιχειρήσεις στους τομείς των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή του νέου νόμου για τις αδειοδοτήσεις και η ειδική φορολογία.

Παρόντες στην συνάτηση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote, Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Χάρης Μπρουμίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της Wind, Νάσος Ζαρκαλής.

Από κυβερνητικής πλευράς ήταν παρόντες ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Άκης Σκέρτσος και ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Vodafone: Νέα πακέτα δεδομένων με περισσότερα GB

Cosmote: Διπλασιάζει τα GB σε υπηρεσίες δεδομένων κινητής

Wind: Μειώνει το πάγιο στην υπηρεσία unlimited GB