Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

«Πάω Καρπενήσι»: Επική απάντηση ταξιδιώτριας στο λιμάνι του Πειραιά (vid)

Newsbomb

Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκδρομείς του καλοκαιριού να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα.

Φορώντας υποχρεωτικά μάσκες και τηρώντας -όσο γίνεται- τις αποστάσεις ασφαλείας, οι ταξιδιώτες επιβιβάζονται στα πλοία τους για να μεταβούν στους καλοκαιρινούς προορισμούς τους.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/07) στο λιμάνι του Πειραιά και κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί την ώρα που οι επιβάτες ετοιμάζονται να φύγουν για διακοπές, έχοντας μαζί τους και το «Προ-Επιβίβασης Έντυπο Εντοπισμού Επιβάτη».

Μάλιστα, ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, πήγε έξω από ένα καράβι και να ρωτούσε τους επιβάτες πού πηγαίνουν.

Ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς ήταν η Νάξος, η Πάρος, ενώ ανάμεσα στους ταξιδιώτες υπήρχαν και τουρίστες από Γαλλία και Ολλανδία.

Πάντως, πέρα από τις σοβαρές απαντήσεις, μια κοπέλα με φανερά χιουμοριστική διάθεση, θέλησε να τρολάρει τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και σε ερώτησή του για το πού θα πάει, του απάντησε: «Καρπενήσι», ενώ συνέχισε λέγοντας «πάλι καλά που παντρεύεται ο κόσμος και θα κάνουμε μπάνιο φέτος»!

Δείτε αναλυτικά στο παραπάνω βίντεο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μενεγάκη «ανέβασε» αυτή τη φωτό με μαγιό στα 51 της - Δείτε τι προκάλεσε!