Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: «Δε θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω» - Απαρηγόρητος ο πατέρας της 16χρονης

Newsbomb

Ιατροδικαστική έκθεση για τα ακριβή αίτια θανάτου ζήτησε ο Εισαγγελέας

Αβάσταχτος πόνος και ένα τεράστιο γιατί έχει κυριεύσει τον πατέρα της 16χρονης Μαργαρίτας, που κατέληξε την Τετάρτη από επιπλοκές του κορονοϊού.

Η οικογένειά της δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς το αγαπημένο τους κορίτσι, για το οποίο είχαν τόσα όνειρα, χάθηκε τόσο ξαφνικά.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της. Βυθισμένος μέσα στον πόνο δεν χωράει ο νους του το κακό που τους βρήκε: «Εμένα δε θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω. Δεν μπόρεσε να ζήσει ούτε την παιδική του ηλικία…», είπε μιλώντας στο Star. Εκτός από την απώλεια της αγαπημένης του κόρης έχει να διαχειριστεί και την σοβαρή κατάσταση της συζύγου του που νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κορoνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο άτυχος πατέρας υποστηρίζει ότι το παιδί του χάθηκε από ιατρικό λάθος, αφού αρχικά του διέγνωσαν φαρυγγίτιδα, όπως λέει.

Η 16χρονη, σύμφωνα με όσα ανέφεραν άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη.

Οι καταγγελίες για ιατρικό λάθος έφεραν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θηβών, Γιώργο Αναστασίου, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας έχει διαταχθεί η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου και να δουν κατά πόσο ήταν ο κορονοϊός αυτός που στέρησε τη ζωή από την 16χρονη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική