Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Θεσσαλονίκη: Σάλος με το «πριβέ» πάρτι σε εστιατόριο - Οι εκλεκτοί πελάτες και ο τζόγος

Newsbomb

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΤην ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες καταστηματάρχες βρίσκονται στα κάγκελα και η υπόλοιπη κοινωνία έχει θυσιάσει τη διασκέδασή της εξαιτίας της πανδημίας, θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση για τη λειτουργία “πριβέ” εστιατορίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το παράνομο εστιατόριο που λειτουργούσε σε διαμέρισμα σέρβιρε τα πιάτα του μόνο σε εκλεκτούς πελάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής έπιασε στα πράσα τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τους πελάτες να απολαμβάνουν φρεσκότατα θαλασσινά εδέσματα. Κάποιοι πρόλαβαν και αποχώρησαν από δεύτερη έξοδο με αποτέλεσμα να γλιτώσουν το πρόστιμο.

O 52χρονος ιδιοκτήτης δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κορoνοϊού επιβλήθηκαν και σε τέσσερις από τους θαμώνες του πριβέ εστιατορίου.

«Πέρα από τα διοικητικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν, αυτές οι δραστηριότητες είναι παραβατικές, συνιστούν εγκληματική συμπεριφορά και είναι ανήθικες» δήλωσε η δικηγόρος-ποινικολόγος, Εβίτα Βαρελά.

«Εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, παρά στις παραλίες. Απλώς πρέπει να φτάσουν στα αυτιά τις αστυνομίας τέτοια φαινόμενα για να τα αντιμετωπίσει Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Πάρανομος τζόγος

Έξι άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Άρτας, γιατί είχαν μετατρέψει ένα σπίτι σε λέσχη. Σε βάρος των συληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορoνοιού.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, ύστερα από πληροφορίες για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων σε σπίτι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Στο… σπίτι-λέσχη, έξι άτομα έπαιζαν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Texas Holdem Poker». Ακόμα, στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, 499 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας καθώς και 4 τράπουλες.

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ και από 300 ευρώ σε κάθε παραβρισκόμενο.

Τήρηση των μέτρων

Αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας αλλά και λόγω του πολύ κόσμου που κυκλοφορούσε χθες λόγω της καλοκαιρίας, η κ. Βαρελά, έκανε λόγο για τρομακτικές εικόνες. «Να μην κάνουμε κατάχρηση των ελευθεριών που μας δίνει η κυβέρνηση».

Από την πλευρά του, ο κ. Καλλιακμάνης, σημείωσε ότι ο ρόλος της Αστυνομίας είναι άχαρος, αλλά επιβεβλημένος. «Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί» σημείωσε.

«Ψάρεψαν» αυτοκίνητα στις Γούβες Ηρακλείου

Ομάδες δυτών στις Γούβες Ηρακλείου έβγαλαν αυτοκίνητα από το βυθό της θάλασσας της περιοχής. Πριν λίγο καιρό, η περιοχή, είχε πληγεί από την κακοκαιρία. Κάτι που είχε παρασύρει και αυτοκίνητα στην θάλασσα.

Οι εικόνες από την διαδικασία ήταν εντύπωσιακές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση Άρτεμις: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - Η πρόσφατη φωτογραφία και το στίγμα του κινητού της