Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «O Θεός ήθελε να την πάρει» - Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας (vid)

Newsbomb

«Δεν εύχομαι σε κανέναν να νιώσει αυτόν τον πόνο» είπε συγκλονισμένη η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ίδια αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την κόρη της. «Είμαι καλή μάνα, με την κόρη μου ήμασταν πάντα καλά. Προσπαθούσα πάντα να είμαι δίπλα της, να είμαι η φίλη της, να τη βοηθάω. Παρά τα όσα είχε βιώσει από μικρή, ήταν δυνατό παιδάκι. Ίσως επειδή ήταν τόσο καλή, ο Θεός ήθελε να την πάρει» είπε.

Αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της, η γυναίκα υποστήριξε ότι χώρισε καθώς «είχε χάσει την ελπίδα ότι ο άνδρας της μπορούσε να αλλάξει». «Έβλεπα ότι κινδυνεύουν τα παιδιά μου και εγώ. Υπήρχε το αλκοόλ, αυτό ήταν το πρόβλημα» είπε.

Όπως είπε η μητέρα, η κόρη της ήταν πολύ καλή μαθήτρια. «Ήθελε να κάνει μια δουλειά και να βγάζει πάρα πολλά χρήματα. Μου έλεγε ότι ο γάμος δεν είναι το καλύτερο στη ζωή γιατί μπορεί να έβρισκε κάποιον κακό και να πέρναγε ό,τι περνούσα και εγώ» υποστήριξε. «Ήθελε να γίνει εισαγγελέας» πρόσθεσε.

«Δεν το έκανε μόνη της»

Όσο αφορά στο σενάριο της αυτοκτονίας, η μητέρα της αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έδωσε τέλος στη ζωή της. «Δεν το έκανε μόνη της. Μπορεί να έχει περάσει πολλά, αλλά ήταν δυνατό κορίτσι» τόνισε.

Απέκλεισε μάλιστα και την ύπαρξη κάποιου άλλου προσώπου στη ζωή της κόρης της. Σύμφωνα με την ίδια, η 11χρονη δεν ήταν τόσο ώριμη ψυχολογικά ενώ ήταν ένα πολύ ντροπαλό κορίτσι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιβαδειά: Συγκλονίζει η καταγγελία για βιασμό - Παγίδα μέσω instagram έστησε 44χρονος σε 15χρονη