Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Νικολούλη: Η υπόθεση του την συγκλόνισε - «Το λέω και ανατριχιάζω...» (vid)

Newsbomb

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν καλεσμένη στην «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης λίγο πριν από την πρεμιέρα της την Παρασκευή στις 23.20.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την τελευταία της έκτακτη εκπομπή στον Alpha για τον πιλότο και την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Μίλησαν τα εργαστήρια. Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι να ανεβούμε στη σοφίτα. Το απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε» είπε.

«Στην προτελευταία εκπομπή της έστειλα μήνυμα και της είπα να με πάρει. Μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα. Δεν ήθελε να μου πει» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, τον κάνουν άλλοι. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω έναν άνθρωπο. Δεν μπορούσα να βγω να πω ότι αυτός μπορεί είναι ο δράστης. Πάγωνα την εικόνα του και είχα καταλάβει ότι λέει ψέματα. Μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η Καρολάιν ή η σύζυγός μου και αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και έπεσε η μάσκα. Κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του αλλάζει. Αυτά τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει» είπε.

Οι ιστορίες που την συγκλόνισαν

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε και για τις υποθέσεις που την έχουν συγκλονίσει όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι πάρα πολλές οι ιστορίες, πια να πρωτοθυμηθείς και ποια να επιλέξεις. Ιστορίες όπως του Άλεξ, του Κούσουγλου, της Μαύρη Χήρα, του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του, του Γραικού».

Η ίδια επέμεινε στην υπόθεση του Γραικού που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Βόλευε η εκδοχή ότι επέλεξε τη φυγή του, πηγαίναμε κόντρα σε αυτή την θεωρία. Για εμένα ήταν από την αρχή νεκρός, δεν με πίστευε κανένας. Πήγα σε τρεις χώρους, πήγα στα σφαγεία εκεί που έκαιγαν τα κρέατα, βρέθηκα με την γυναίκα του και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο έκανε την συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα από κοντά στο αυτοκίνητο κάτι δεν μου άρεσε. Δεν ήθελε να κάνουμε την διαδρομή αλλά επέμεινα.

Όταν κάναμε τη βόλτα μας και τα είπαμε, του λέω “πες μια κουβέντα”. Δεν έλεγε. Πήγαμε στη μονάδα του χωρίς την κάμερα. Καμιά φορά, είναι σαν να σε τραβάει κάτι. Ούρλιαζαν τα σκυλιά. Μου λέει “δεν έχει τίποτα εκεί μόνο λάσπες, θα λερωθείς”. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω. Με κοίταγε κάπως περίεργα. Μου είπε “ό,τι είδες, είδες”. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος: Τίποτα δεν είναι τόσο αδίστακτο όσο η ατιμωρησία

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας