Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή - Στη δημοσιότητα οι διάλογοι της Αγγελικής Νικολούλη με τον πιλότο

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Φως το Τούνελ: Εκτάκτως σήμερα η εκπομπή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Το «Φως στο Τούνελ» ανάβει εκτάκτως τα φώτα του σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και την ομολογία του συζύγου της για τον φόνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, έρχονται τώρα στο φως. Πώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία του».

Το «Φως στο Τούνελ» θα μεταδοθεί σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23:30.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από ανάκριση σχεδόν 8 ωρών ομολόγησε την Πέμπτη (17/6) ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά της 20χρονης Καρολάιν στις 11 Μαΐου υποστηρίζοντας ότι δεν είχε οργανώσει τη δολοφονία της και ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του.

Ο Μπάμπης επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί σκότωσε την Καρολάιν είπε στους αστυνομικούς ότι τσακωνόταν συχνά και ότι εκείνη ήθελε να πάρουν διαζύγιο. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να πετύχουν να ομολογήσει τα όσα φρικιαστικά έκανε, «δεν άντεχα άλλο τους καβγάδες και τις απειλές χωρισμού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος