Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τα κόκκινα φανάρια και οι κόντρες - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τον ντελιβερά

Newsbomb

Σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 47χρονο διανομέα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου – Γεωργίου Παπανδρέου.

Ειδικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο διανομέας κινούνταν επί της οδού 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση τη Μαρία Κάλλας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν επί της Γεωργίου Παπανδρέου -και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο ThessToday είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Στη συμβολή των οδών ο οδηγός του ΙΧ σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες πέρασε με κόκκινο το φανάρι, με συνέπεια να χτυπήσει πλαγιομετωπικά τον 47χρονο διανομέα.

Από το χτύπημα ο διανομέας τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ, το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε διαλύθηκε ολοκληρωτικά. Μάλιστα, από τη σφοδρότητα του τροχαίου, εντοπίστηκαν εξαρτήματα από το μηχανάκι ακόμη και σε ακτίνα των 200 μέτρων μακριά από το σημείο του περιστατικού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Ο 47χρονος διανομέας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου λίγο μετά τη μία άφησε την τελευταία του πνοή.

Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Όπως μετέδωσε ο Alpha, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς, ο 21χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε. Ο άτυχος 47χρονος μοτοσικλετιστής, έφυγε κανονικά όταν το φανάρι του άναψε πράσινο, αλλά το σπορ αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στον Βασιλακόπουλο: Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας – Τι έδειξαν οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Θρίλερ σε σχολείο: Μαθήτρια πήγε στην τάξη με κουζινομάχαιρο και απειλούσε τους συμμαθητές της

Ωραιόκαστρο: Τι έδειχνε το βίντεο με το οποίο απειλούσαν τον Δήμαρχο - Ποιοι τον παρακολουθούσαν