Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί: Συγκλονίζει ο πατέρας του λοχία – Τι αποκαλύπτει μετά τη συνάντησή τους

Newsbomb

Έλληνες στρατιωτικοί - ειδήσεις: Θρίλερ με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει ο πατέρας του λοχία μετά τη συνάντηση που είχε με τον γιο του - Στέλνουν στην Άγκυρα τα κινητά των δύο αξιωματικών

ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Σε διπλωματικό θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο. Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν καθαρά ψυχολογικό πόλεμο από την πλευρά της Τουρκίας. Οι ώρες που περνούν κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την τύχη των δύο αξιωματικών, οι οποίοι παραμένουν στις φυλακές Αδριανούπολης μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής τους.

«Είδαμε τα παιδιά μας πίσω από το τζάμι»

Την ώρα που Αθήνα και Άγκυρα βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών, ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κουκλατζή περιγράφει φανερά συγκινημένος τη συνάντηση που είχε με το γιο του στις φυλακές Αδριανούπολης. Μία συνάντηση που, όπως αποκάλυψε, διήρκησε μία ώρα και έγινε με ένα τηλέφωνο πίσω από το τζάμι.

«Το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας, από κοντά σχετικά, την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανούπολης. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό, γεγονός που μας εντυπωσίασε» αποκάλυψε στον Alpha ο πατέρας του λοχία.

«Με τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και αντιμετωπίζουν την κράτησή τους. Γεγονός που σαν γονείς μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους» είπε, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η φροντίδα που δέχονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στη φυλακής είναι πολύ καλή.

«Ας ευχηθούμε όλοι, οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής» επεσήμανε.

Δείτε στο τέλος του άρθρου το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του λοχία

Στέλνουν στην Άγκυρα τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Συνέχεια στην υπόθεση των δύο στρατιωτικών δίνουν, με δημοσίευμά τους η Milliyet και η Yeni Safak, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι τα κινητά του υπολοχαγού, Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία, Δημήτρη Κουκλατζή εστάλησαν στα κεντρικά της τουρκικής χωροφυλακής, στην Άγκυρα, για ψηφιακό έλεγχο. Εκεί θα διαπιστωθεί, αν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί προσπάθησαν να καταστρέψουν φωτογραφίες ή βίντεο, λίγο πριν πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Κάτι που θα μπορούσε να δώσει στις τουρκικές Αρχές, το λόγο ώστε να στοιχειοθετήσουν και την κατηγορία της κατασκοπείας σε βάρος τους.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη-βόμβα από Sabah: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος σύλληψης των Ελλήνων στρατιωτικών

Αυτές είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας όπου κρατούνται οι Έλληνες στρατιωτικοί (pics&vid)

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Ποιος είναι ο άνδρας που παρουσιάστηκε στις Αρχές