Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί – Ξέσπασε η μητέρα του λοχία στον Κουβέλη: «Αν ήταν παιδί σας τι θα κάνατε;»

Newsbomb

Έλληνες στρατιωτικοί – Στην Ορεστιάδα ο Φώτης Κουβέλης – Συναντήθηκε με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Ξέσπασε η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη – Ο διάλογός τους μπροστά στις κάμερες

Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο ήταν το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα, Τρίτη (13/03/2018) στη λέσχη των αξιωματικών της Ορεστιάδας ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες ξέσπασε λέγοντας απευθυνόμενη στον Φώτη Κουβέλη: «Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν αντέχω άλλο».

Ωστόσο, η ίδια δεν πήρε κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα από τον υπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες στρατιωτικοί – Θείος Κούκλατζη: «Τους προετοιμάσαμε για μακροχρόνια κράτηση»

Ο κ. Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερο οι δύο Έλληνες αξιωματικοί στη χώρα.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε» είπε ο αναπληρωτής υπουργός με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον επίμαχο διάλογο

Πηγή φωτογραφιών: life-events.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης - Εικόνες σοκ

Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την πρώτη θερμή εισβολή... (photo)

Έβρος - Γονείς Κούκλατζη: «Η φυλακή δεν περιορίζει την αξιοπρέπεια και τα όνειρα των παιδιών»