Το ανησυχητικό περιστατικό σημείωθηκε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Γυμνασίου στην Πελοπόννησο.

Η 14χρονη που φοιτά σε Γυμνάσιο του Μαρκόπουλου, λιποθύμησε μέσα στο πούλμαν, το οποίο μετέφερε τους μαθητές.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε η ίδια, μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις της, είχε κάνει χρήση χασίς, το οποίο της παρείχαν δύο συμμαθητές της.

Σήμερα (17/05), μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, έκανε λόγο για «συνειδητή προσπάθεια της Γυμνασιάρχη να συγκαλύψει το περιστατικό».

Δείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η Γυμνασιάρχης απέβαλε τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, αντί -όπως θεωρεί ο ίδιος σωστό- να βοηθήσει τα παιδιά.

Ο κ.Μεθενίτης είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις τους, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ζήτησε όπως δήλωσε, τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη γυμνασιάρχη και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του του είναι «στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί αυτό να επανενανταχθεί».

Πηγή: ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Διαρροή τώρα! Αυτός o παίκτης αποχωρεί σήμερα (17/05)

Σεισμός τώρα: Δείτε Live τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι στην Ελλάδα

Σοκ στο Μαρκόπουλο: Μαθήτρια γυμνασίου λιποθύμισε από χρήση ναρκωτικών σε σχολική εκδρομή (vid)
01
Σοκ στο Μαρκόπουλο: Μαθήτρια γυμνασίου λιποθύμισε από χρήση ναρκωτικών σε σχολική εκδρομή (vid)