Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Το 13 μηνών μωρό σκοτώθηκε στο τροχαίο την ώρα που το θήλαζε η μητέρα του

Newsbomb

Σοκ στα Τρίκαλα από την οικογενειακή τραγωδία - Αυτοκίνητο με 5μελή οικογένεια έπεσε σε χαράδρα - Νεκρό το μωρό της οικογένειας - Τραυματίες η μητέρα, ο πατέρας και οι δύο ανήλικες αδερφές του - Μόνο ο πατέρας γνωρίζει για την τραγωδία - Το μωρό σκοτώθηκε την ώρα που το θήλαζε η μητέρα του -Εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα – Το χρονικό της τραγωδίας

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Κυριακή (27/05/2018) στο χωριό Κοτρώνι του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα.

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το 13 μηνών μωρό και να τραυματιστούν σοβαρά η 45χρονη μητέρα του παιδιού και πιο ελαφρά ο 45χρονος σύζυγός της και τα δύο ανήλικα κορίτσια του ζευγαριού, μία 10χρονη και μία 13χρονη.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο

Η μητέρα έμεινε στον γκρεμό με το μωρό στην αγκαλιά

Τα νέα στοιχεία προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται μαρτυρίες, το άτυχο βρέφος έχασε τη ζωή του την ώρα που το θήλαζε η μητέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η οικογένεια αποφάσισε να πάει στο χωριό Κοτρώνι για εκδρομή. Μόλις 20 μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους, το μωρό άρχισε να κλαίει, καθώς πεινούσε. Η μητέρα του το πήρε από το πίσω καθισματάκι και το έβαλε στην αγκαλιά της για να το θηλάσει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γράφεται η τραγική ιστορία. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 5μελης οικογένεια εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους περίπου 20 μέτρων.

Τα λεπτά που ακολουθούν δραματικά. Ο πατέρας και οι δύο ανήλικες κόρες καταφέρνουν με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής να ανέβουν στο δρόμο και να ζητήσουν βοήθεια. Η μητέρα, βαριά τραυματισμένη, έμεινε στο σημείο της τραγωδίας έχοντας αγκαλιά το μωρό της. Η ίδια δεν γνώριζε ότι το παιδί της είναι νεκρό. Ούτε σήμερα γνωρίζει.

Μόνο ο πατέρας γνωρίζει για την τραγωδία

Όπως αναφέρει ο ANT1, ο μόνος που γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το τροχαίο είναι ο πατέρας. Στη μητέρα και στα αδέρφια του μωρού που υποστηρίζονται ψυχολογικά είναι πιθανόν να τους ανακοινωθεί εντός της ημέρας η αλήθεια.

Συγκλονίζει ο παππούς του βρέφους

«Χάσαμε λουλουδάκι μας, χάσαμε το μικρούλι μας... Ξεκίνησε μία σταγόνα και σήμερα έγινε αστεράκι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτογραφιών: Trikalaola.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Λέρο: «Υποχρέωναν την κόρη τους να τους βλέπει να κάνουν σεξ και μετά τη βίαζαν»