Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ στο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ήξερε το δολοφόνο της από παιδί (vid)

Newsbomb

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία 77χρονης στη Θεσσαλονίκη – Ο 24χρονος που τη μαχαίρωσε θανάσιμα ήταν σαν παιδί της Τον φρόντιζε από τότε που έχασε τους γονείς τους – Πώς της έστησε την παγίδα θανάτου μέσα στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία 77χρονης στην Περαία Θεσσαλονίκης. Ένας 24χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που τον φρόντιζε επί χρόνια σαν να ήταν δικό της παιδί, αναφέρει ο ΑΝΤ1. Οι Αρχές εκτιμούν πως το κίνητρο του δράστη ήταν η ληστεία.

Η ηλικιωμένη, η οποία δεν είχε δική της οικογένεια, γνώριζε το δολοφόνο της από παιδί. Το θύμα έμενε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και ο δράστης στο δεύτερο. Όταν «έφυγαν» οι γονείς του εκείνη έγινε η οικογένειά του.

Πώς της έστησε την παγίδα θανάτου

Το βράδυ του Σαββάτου (06/10/2018) ο 24χρονος επισκέφθηκε στο σπίτι της την 77χρονη. Αφού παρήγγειλαν φαγητό, κάλεσαν και μία γυναίκα, η οποία, ωστόσο, επέλεξε να μείνει στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήταν η γυναίκα που όταν άκουσε φωνές από το διαμέρισμά κάλεσε την Αστυνομία.

Η 77χρονη καθημερινά μαγείρευε για το νεαρό και του έδινε χρήματα για να τον βοηθήσει.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα.

Ο δράστης μετά το στυγερό έγκλημα κρυβόταν στη γειτονιά. Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής (07/10) και να του φορέσουν χειροπέδες.

Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται και δεύτερος κυκλώνας στην Ελλάδα; Τι απαντούν οι επιστήμονες

Έρχεται χριστουγεννιάτικος μποναμάς: Ποιοι και πόσα θα εισπράξουν

Τζόκερ κλήρωση [1955]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 3.800.000 ευρώ