Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη «ψάρευε» μαθήτριες με ειδικές ανάγκες

Newsbomb

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν συνεχώς νέες αποκαλύψεις γύρω από το βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες από τον 19χρονο δολοφόνο της Τοπαλούδη και έναν 23χρονο Ρομά.

Οι καταγγελίες για τους δύο άνδρες που κατηγορύνται για το βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο πυκνώνουν, ενώ η συχνή παρουσία τους με το άσπρο βανάκι σε περιοχή όπου υπάρχουν πέντε σχολεία, είχε κινήσει υποψίες.

Κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής μιλώντας στον ANT1, αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία της Τοπαλούδη, πήγαινε συχνά στο σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Φαινόταν ότι ήταν σαν μια τακτική να βρούν κοπέλα, να βρούν το ένα, το άλλο. Ήταν μια καλή πηγή εδώ απ' έξω. Κατά καιρούς τον έχουν δει. Και τον 19χρονο και τον Ρομά. Αυτουνού είναι γνωστή η φάτσα, περιφερόταν εδώ πέρα σίγουρα, απέναντι από το σχολείο. Σταματούν κάποια αυτοκίνητα και κάνουν παρέα με τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο», ήταν τα λόγια του.

«Αν το πεις θα σε βιάσουμε ξανά»

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης ζητά να «ανοίξουν στόματα», ώστε να αποκαλυφθεί το τι συνέβαινε έξω από το Ειδικό Σχολείο της Ρόδου ενώ ζητά από τις Αρχές μετά την αποκάλυψη του βιασμού να προστατευθεί η κόρη του.

«Μπαμπά» μου είπε η κόρη μου, «αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει», είπε ο πατέρας της 19χρονης στο κεντρικό δελτίο του ANT1.

«Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι "αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις"», πρόσθεσε ο πατέρας της 19χρονης ενώ απηύθυνε έκκληση: «εάν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή που ξέρει κάτι, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική Αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr