Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την απολογία του 35χρονου – Φόβοι για νέα επεισόδια (vids)

Newsbomb

Την Πέμπτη (28/03) απολογείται ο 35χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά στο Σολωμό Κορινθίας, ο οποίος μαζί με άλλους προσπάθησαν να κλέψουν πουλερικά από την αυλή του

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθη χθες (26/03) το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα επικράτησε ένταση έξω από τα δικαστήρια με συγγενείς του θύματος να επιτίθενται σε φίλους και συγγενείς του δράστη.

Μάλιστα, η αστυνομία έκανε και χρήση χημικών για να απωθήσει τους συγκεντρωμένους συγγενείς του θύματος που απειλούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Έδρασε υπό το κράτος πανικού»

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι η μεταφορά του πτώματος στο λατομείο, ήταν μια πράξη πανικού και απελπισίας.

Τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του.

Οι συγγενείς του θύματος ζητούν δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη για το θάνατο του πατέρα του ζητά ένας από τους γιους του άτυχου 52χρονου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Και σκυλί να ήταν θα του φέρονταν καλυτέρα» λέει στο «Έθνος», παραδεχόμενος ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά, αλλά το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του, αφού έχει δύο αδέλφια με νοητική υστέρηση.

«Έκλεβε κάνα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1-2 ευρώ. Και στην Αστυνομία τον ήξεραν. Μία φορά έχει πάει μόνο φυλακή, για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτα εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει τον πετάξει με το αυτοκίνητο», σημειώνει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εθνικές εκλογές τον Μάιο: Το σενάριο «αντάρτικου» και η ηρωική έξοδος στις κάλπες

ΣΟΚ στο MasterChef: «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας - Δεν ξέρω αν θα γλιτώσω» (pics)