Όλα ξεκίνησαν όταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ζήτησε την αποχώρηση του συνεργείου τηλεοπτικού σταθμού...

«Άναψαν» τα αίματα στη συνέντευξη τύπου του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, με τον καβγά μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου και των ιδιοκτητών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης.

Συνέντευξη τύπου δόθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα ο κ. Τατούλης, ζήτησε δια στόματος της κυρίας Νικολάκου, η οποία συντονίζει τις συνεντεύξεις, να αποχωρήσει ο τηλεοπτικός σταθμός «Βest» ύστερα από θερμή παράκληση του κ. Τατούλη.

Όπως υποστήριξε η αντιπεριφερειάρχης, ο τηλεοπτικός σταθμός και ο ιδιοκτήτης του μέσου που βρισκόταν στην αίθουσα ήταν ανεπιθύμητοι και έχουν εμπάργκο από την περιφέρεια, μιας και αποκάλεσαν δύο αντιπεριφερειάρχες «καλτσοδέτες» καθώς επίσης υβρίζει καθ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον κ. Τατούλη.

Η λεκτική «μάχη» μεταξύ των δύο που ακολούθησε πάγωσε όλους τους παρευρισκομένους στην αίθουσα, αφού τα όσα ακούστηκαν ήταν πρωτόγνωρα.

Πηγή: arcadiaportal.gr