Η βιταμίνη που μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας στα παιδιά
Η πρόσληψη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τροφών που περιέχουν μια συγκεκριμένη βιταμίνη συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης αλλεργιών στα παιδιά.
00.00/
Επιστήμονες πραγματοποίησαν στις ΗΠΑ έρευνα σε 1.248 μητέρες και τα παιδιά τους από το πρώτο τρίμηνο κύησης μέχρι τα παιδιά να φτάσουν στην ηλικία των 7 ετών.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή