Η συνταγή της ημέρας: Σκορδόψωμα
#tsoulotip: Αν σας περισσέψει βούτυρο σκόρδου μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο και να κρατήσετε μέχρι 7 μέρες.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
5 κ.σ. σκόρδο, λιωμένο
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 φρατζόλα ψωμί
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
17:42
∙
WHAT THE FACT