Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο με καλαμπόκι και ζαμπόν
#tsoulotip: Το βούτυρο και το τυρί το βάζουμε, αφού αφαιρέσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά για να μη βγάλουν τα λάδια τους.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρύζι, για ριζότο
200 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
200 γρ. καλαμπόκι, κατεψυγμένο
150 γρ. παρμεζάνα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
¼ μάτσο μαϊντανό
2 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1½ ζωμό λαχανικών
150 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή