Η συνταγή της ημέρας: Λιγκουίνι με πέστο ντομάτας
#tsoulotip: Δεν βράζουμε πολύ τα μακαρόνια, διότι θα μαγειρευτούν και μέσα στη σάλτσα.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. λιγκουίνι
450 γρ. ντοματίνια
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
60 ml ελαιόλαδο + extra για το πασπάλισμα
60 γρ. αμύγδαλα λευκά
25 γρ. φρέσκο βασιλικό
3 σκ. σκόρδο
2 κλ. μέντα, μόνο τα φύλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
21:02
∙
MEETING POINT