ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Δείτε τους χάρτες

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Δείτε τους χάρτες

Καιρός: Συνεχίζονται και την Τρίτη (24/09) οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που άρχισαν να πέφτουν από το βράδυ της Δευτέρας, στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά της χώρας.

Ο νομός Ιωαννίνων ήταν αυτός που δέχθηκε πολύ μεγάλα ποσά νερού, όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει τα ολικά ύψη βροχής που καταγράφηκαν από τα μεσάνυχτα έως τις 9 το πρωί της Τρίτης 24/09.

Διαβάστε επίσης: Εικόνες Βιβλικής καταστροφής στην Αγία Ευφημία - «Πνίγηκε» στη λάσπη η κοινότητα

Για το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, αναμένεται σταδιακή επέκταση των φαινομένων στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στο Αιγαίο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τους χάρτες με τις περιοχές όπου θα πληγούν από την κακοκαιρία:

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά τις πρώτες ώρες της Τετάρτης (25/09), όμως από το πρωί θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα περιοριστούν στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην Κρήτη και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και έως το απόγευμα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν κατά τόπους τα 6 μποφόρ, ενώ κατά τις ώρες εκδήλωσης καταιγίδων θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με ισχυρές ριπές.

Ιδιαίτερα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές από το πρωί έως και το βράδυ της Τρίτης, οι οποίες από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Μετρό: Νεκρός 45χρονος πατέρας - Πήδηξε στις γραμμές μαζί με την κόρη του (pics)

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού A21: Πότε θα πιστωθεί στους δικαιούχους

Σχετικές ειδήσεις