ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Δυσκολίες στην Ποσειδώνος - Καθίζηση στη Χαριλάου Τρικούπη

Κίνηση τώρα: Κλειστή η Ποσειδώνος - Καθίζηση στη Χαριλάου Τρικούπη
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη από το ύψος της Ναυαρίνου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, προχώρησε η Αστυνομία. Επίσης, προβλήματα σημειώνονται στη λεωφόρος Ποσειδώνος λόγω της κακοκαιρίας.

Κλειστή είναι από το απόγευμα της Πέμπτης περίπου στις 17:00 η λεωφόρος Ποσειδώνος λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω πλημμύρας, είναι κλειστή στο ύψος Σταύρος Νιάρχος μετά τη γέφυρα που οδηγεί προς Συγγρού και Πειραιά.

Παράλληλα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σημειώνεται στο γεφυράκι «Βάρδας» στη Ραφήνα, στο ρεύμα προς Λεωφόρο Μαραθώνος αλλά και στη Λεωφόρο Βραυρώνος στην Κερατέας στη θέση γεφυράκι «Βρύση» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου - Σχίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και η οδός Χαριλάου Τρικούπη από το ύψος της οδού Ναυαρίνου που ήταν κλειστή λόγω καθίζησης οδοστρώματος.

Επιπλέον, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σηστο γεφυράκι «Αρίωνα» στα Σπάτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, που είχε διακοπεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στους εξής δρόμους:

  • Στην οδό Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
  • Στην οδό Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Χαμοστέρνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.
  • Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, απά το ύψος της οδού Ανθέων έως την οδό Ζέππου.
  • Στην έξοδο Λαχανά επί της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Στην οδό Ωκεανίδων στον Ασπρόπυργο.

Παράλληλα αυξημένη είναι η κίνηση τώρα στους εξής δρόμους:

  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Αλεξάνδρας
  • Μεσογείων
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Βασ. Σοφίας (άνοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας LIVE

Κακοκαιρία: Κυκλοφοριακό χάος στη Χαριλάου Τρικούπη

Νωρίτερα μάλιστα σημειώθηκαν καθυστερήσεις άνω των δύο ωρών στα δρομολόγια των λεωφορείων στη Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο Newsbomb.gr, αιτία για το χάος που έχει προκληθεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους, που συνδέει αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, είναι η βλάβη σε ένα λεωφορείο.

Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί. Μια σειρά από λεωφορεία έχουν ακινητοποιηθεί επί της συγκεκριμένης οδού, προκαλώντας «κομφούζιο» και αδιανόητη ταλαιπωρία για οδηγούς και κατοίκους.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις

Κίνηση τώρα: Τροχαίο στην Αττική Οδό - «Κολλημένος» ο Κηφισός λόγω βροχόπτωσης

Κακοκαιρία: Κυκλοφοριακό χάος στη Χαριλάου Τρικούπη

Καιρός: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική - Πού υπάρχει κίνηση